ION-BG Logo

Online Store

За нас

Всички продукти представени тук са на световно известния тайвански производител Йонтех.
Йонтех е дългогодишен професионален производител на водни йонизатори и пречистващи системи за вода. Фирмата е създаден 1997г. в Тайван от опитни инженери и усърдни служители. Йонтех има голям опит в проектирането, дизайна и производството на йонизатори и пречистващи системи за вода. Продуктите са известни и се продават в целия свят, като непрекъснато продължават да разширяват своята гама от продукти  и услуги. 

 

Продуктите са базирани на най-известните Японски технологии. Йонтех се е фокусирал върху иновациите и непрекъснато подобряване на способностите на своите уреди. Всички технологии и продукти, които предлагат имат за цел да задоволят нуждите на клиентите и да развиват екологично чисти продукти. Вярваме, че наш дълг е да запазим земята.
Ние ценим Вашите мнения и предложения. Вашата ценна обратна връзка ще ни помага за непрекъснато подобряване на нашите продукти и услуги. Вие сте най-ценният ни ресурс.

Йонтех и произвежданите от тях уреди притежават всички необходими сертификати, който са допълнителна гаранция за  изключително високото качество на техните продукти. 

 Сертификат за качество: ISO 9001:2008

 CE & UL - Европейски Сертификати за съответствие и безопасност

     

 SGS инспектирани: индустриален стандарт за осигуряване на качеството

В техните уреди са вложени само високо качествени материали от световно известни производители в съответнта област. Като например: Титановите платки покрити с платина са от KOBE Steel - Japan, специалните керамични високоефективни и нетоксични разделителни мембрани са от Yusan - Japan

За филтрите използват само сертифицирани от NSF - USA  произведени от Pentair - USA.

ЙонТех е също и Член на Асоциацията на качеството на водите (Member of the Water Quality Association).