ION-BG Logo

Online Store

Кисела вода

Как да се съхранява кисела вода?

За разлика от алкална вода киселата вода може да бъде съхраняване в продължение една година. Условието е да няма достъп до въздух и светлина. Съхраняването трябва да бъде в херметично затворен съд и на тъмно.

Какво мога да направя ако по погрешка съм пил кисела вода?

Еднократен прием на кисела вода не може да предизвика негативни последствия. Не бива обаче системно да се пие кисела вода.

За какво може да се използва киселата вода от йонизатора?

Киселата йонизирана вода не се  пие. Въпреки това, тя има забележителни свойства на дезинфектант и намира приложение при личната хигиена.

За какво мога да използвам киселинната вода?

Киселата йонизирана вода унищожава бактериите и е кръвоспиращо средство. Това определя широката й употреба в детските градини, хирургичните отделения, места за приготвяне на храна, разсадници, цветарници, болници и т.н. У дома тя е отличен почистващ и дезинфекциращ препарат, използва се в кухнята, в козметиката, ускорява растежа на цветята и много други. Киселинната вода е “безплатен бонус”. Тя е отлична за всякакви проблеми с кожата. Може да бъде използвана като затягащ почистващ препарат за лице, който може да се ползва преди лягане. Ако напълним фонтан с такава вода, тя няма да стане зелена след 3 дни. Отлична е при акне, възпаления, кухненски плотове и мн. др. Можем да я съберем в мивката и да дезинфекцираме кухненските съдове и прибори след измиване. Можем да полеем стайните цветя, защото тя наподобява дъждовна вода.